´╗┐ Over mij - Evelyn Counselling

Evelyn Counselling

Stresscounselling en EMDR trauma verwerking

Mijn naam is Evelyn van der Stok. In 2008 ben ik me gaan verdiepen in allerlei vormen van stress en wat je kunt doen om dit aan te pakken en te voorkomen. Hiervoor heb ik de HBO opleiding stress-counsellor gevolgd en sinds 2012 heb ik een eigen praktijk. Ik wil volwassenen, jongeren en kinderen graag begeleiden bij hun persoonlijke ontwikkeling en veranderingsprocessen. Ik vind het belangrijk dat iemand zichzelf kan zijn en zich op zijn gemak voelt, wie je ook bent of wat je achtergrond is. Je focussen op het NU en wat je wel hebt en kunt is een kunst op zich dat vind ik het mooie aan counselling. Doelen bereiken en uitdagingen aangaan. Ik help mensen hun opvattingen vanuit een ander perspectief te bekijken. Positief denken kun je leren en soms ligt het antwoord vlak voor je neus, daar kan ik heel enthousiast van raken.

Als counsellor help ik je; Positief denken - De negatieve cirkel te doorbreken - Erachter komen en weten wat jij zelf wilt - Een volgende stap te zetten - Durven te dromen - Jouw doelen te bereiken.

Momenteel ben ik mij aan het verdiepen in de problematiek rondom trauma's. Daarvoor heb ik de opleiding EMDR basis en EMDR verdieping gevolgd zodat ik nu EMDR kan gaan toepassen als vaardigheid in mijn praktijk. Trauma's kunnen zware lasten zijn die continue het geluk in de weg zitten. Door je trauma met EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) te verwerken kan de impact van een trauma verminderen of zelfs verdwijnen. Daardoor ben je in staat weer meer van het leven te genieten! Kijk bij het kopje EMDR voor meer informatie hierover.

Ik ben aangesloten bij de Algemene Beroepsvereniging voor Counseling (ABvC).Het doel van deze verenigingen is om de belangen van haar leden en die van de cli├źnten van haar leden te behartigen. Om professionaliteit te waarborgen stellen deze verenigingen kwalitatieve- en opleidingseisen. De klacht- en tuchtregeling vallen eveneens onder deze organisaties. Voor meer informatie zie www.abvc.nl